Audi A5

Sportiviteit ontmoet elegantie. De nieuwe Audi A5 Coupé verlegt de norm. Het markante design werd gemoderniseerd en verder verfijnd. De nieuw ontworpen voorpartij met de optionele Audi Matrix-ledkoplampen heeft zelfs in stilstand een dynamisch effect. Ook technisch is de sportcoupé state of the art. Naast de nieuwe carrosserie maakt de Audi A5 indruk met een compleet nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige aandrijftechnologieën en innovatieve infotainmentuitrustingen en bijstandssystemen.

Configureer uw eigen Audi A5

Sfeerverlichting

Hoogwaardige materialen en stoffen in de meest uiteenlopende kleuren scheppen een feel-good-sfeer in het interieur. De horizontale architectuur creëert een uitgesproken ruimtegevoel. Desgewenst zet de sfeerverlichting het interieur met 30 instelbare kleuren op gepaste wijze in scène. De horizontale architectuur van het instrumentenpaneel en het doorlopende langwerpige ventilatierooster creëren een uitgesproken ruimtegevoel.

De uitrustingslijnen

In de nieuwe Audi A5 Coupé is voldoende ruimte voor eigen ideeën. Zo kunt u hem bijvoorbeeld personaliseren met de uitrustingslijnen Design en Sport. Met de lijn A5 Design plaatst u elegante accenten, onder meer met het singleframe-radiatorrooster in titaniumzwart met lamellen in chroom, en extra differentiëringen in het interieur. De Audi design selection omvat bijzondere materialen en kleuren voor het interieur. De lijn A5 Sport legt de nadruk op het dynamische aspect, bijvoorbeeld met eindpijpsierstukken in chroom, de in koetswerkkleur gelakte diffusor of het optionele S line-sportpakket.

Onze filialen

Top Motors Audi

Kortrijkstraat 506
8560 Wevelgem

Top Motors Volkswagen

Kortrijkstraat 349
8560 Wevelgem

Top Motors Seat

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem

Top Motors Skoda

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons