Audi A4

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment.

Configureer uw eigen Audi A4

Kies voor technologie

Ontdek nu hoe de Audi A4 Berline & Audi A4 Avant eruitziet langs de binnen- en buitenkant. We tonen u alle mogelijkheden voor de configuratie van deze wagen. Onze kenner vertelt u meer over de verschillende standaarduitrustingen en opties, en geeft u tips voor uw eigen configuratie.

Audi Matrix Koplampen

De Audi Matrix LED-koplampen zijn veilig, energiezuinig en fraai. Afzonderlijke kleine lichtdiodes en drie reflectoren zorgen voor het grootlicht. Afhankelijk van de situatie laat de elektronica de reflectoren wel of niet meedoen of dimt deze de verlichting in 64 stappen.

Audi Virtual Cockpit

De optionele Audi virtual cockpit garandeert topklasse hightech in de Audi A4 Berline. Een 12,3-inch LCD-scherm fungeert als instrumentenpaneel. Daar is niet alleen veel informatie op te presenteren, maar ook nog eens op diverse manieren.

Onze filialen

Top Motors Audi

Kortrijkstraat 506
8560 Wevelgem

Top Motors Volkswagen

Kortrijkstraat 349
8560 Wevelgem

Top Motors Seat

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem

Top Motors Skoda

Kortrijkstraat 347
8560 Wevelgem
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons