Volkswagen

Buitengewone buitenkant.

De Tiguan toont wat het betekent om zichzelf telkens opnieuw heruit te vinden. Dat blijkt al meteen uit zijn progressieve design. Met zijn krachtige proporties, dynamische voorkant met klare lijnen tot en met de opvallende schouders vestigt het expressieve silhouet alle aandacht op zijn sterke punten: innovatiekracht, soevereiniteit en compromisloze functionaliteit.

 

Volkswagen Tiguan: direct leverbare modellen bij Top Motors

Foto 1 / 1

Innovatief interieur.

Het ruime interieur van de Tiguan is helemaal afgestemd op pioniers. Want dankzij de intuïtieve bedieningselementen van de op de bestuurder gerichte cockpit kunt u zich nu helemaal concentreren op wat telt. Daarvoor zorgt bijvoorbeeld het multifunctionele lederen stuurwiel. Of de Digital Cockpit met 26 cm (10,25 duim) groot TFT-kleurenscherm dat standaard aanwezig is in de Tiguan Elegance en Tiguan R-Line. Vanaf uitrustingsniveau Life nemen u en uw voorste passagier plaats op uitzonderlijk comfortabele stoelen. En ook de ledinterieurverlichting voor- en achterin en de sfeerverlichting (*) creëren een onovertroffen sfeer van welbehagen in het interieur.

(*) Standaard voor Tiguan Elegance en Tiguan R-line; op vraag ook verkrijgbaar voor Tiguan Life.

Travel Assist - De perfecte begeleider.

De Tiguan brengt technologie naar de weg om u ontspannen naar uw bestemming te leiden. Dat doet hij onder meer via het optionele rijhulpsysteem Travel Assist. Met een druk op de knop zorgt dit systeem voor rijcomfort (*) op hoog niveau door u te ondersteunen bij eentonige en vermoeiende rijsituaties:

  • Vooral op de snelweg en goed gemarkeerde secundaire wegen kan de Travel Assist uw baanvak en uw snelheid aanhouden. Hij kan ook rekening houden met de afstand tot uw voorligger.
  • In combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling rijdt u ontspannen in de file en in stapvoets verkeer.

(*) Binnen de limieten van het systeem. De bestuurder moet op ieder moment in staat zijn om de overhand te nemen op de rijhulpsystemen en wordt niet van zijn verantwoordelijkheid ontdaan om een voorzichtige rijstijl te hanteren.

Foto 1 / 1