Design

De T-Cross is een alledaagse auto met veel talenten op het vlak van functionaliteit en flexibiliteit. Zijn compacte cross-overdesign is echter allesbehalve alledaags: de schouderlijn loopt door van de lange motorkap tot aan de achterkant die reflecterende strips en ledachterlichten draagt. Het koetswerk is afgelijnd. Er is een breed radiatorrooster. De bodemvrijheid is verhoogd. Dit alles geeft hem een opvallende uitstraling met een duidelijk offroadkarakter. Zwarte kunststofpanelen op wielkasten en deurdrempels onderstrepen dit design.

 

Ontdek de stockmodellen bij Top Motors

Foto 1 / 1

Meer plaats. Meer mogelijkheden. Meer plezier.

Door de verhoogde zitpositie schept het interieur van de T-Cross een aangenaam gevoel van vrijheid en biedt variabele aanpassingsmogelijkheden. Het biedt veel ruimte voor passagiers, bagage en spontane activiteiten. De verschuif- en neerklapbare achterbank zorgt indien nodig voor nog meer opbergruimte en vergroot het bagageruimtevolume van maximaal 455 liter tot maar liefst 1.281 liter, wanneer hij is neergeklapt. Het totaalpakket wordt afgerond door veel praktische opbergvakken en -tassen, een bekerhouder en een gsm-vak in de middenconsole.

 

Naar voor, naar achter en neerklappen. Het werkt perfect.

Boodschappentassen, volumineuze sportuitrusting of grote reiskoffers – de T-Cross biedt enorm veel opbergruimte in de passagiersruimte en de bagageruimte. En het beste: de variabele achterbank kan flexibel worden aangepast. U kan heel de bank naar voor schuiven om meer opbergruimte in de bagageruimte te winnen. Of u klapt ze neer en krijgt een groot, vlak laadvlak. Concreet betekent dit meer plaats voor u en uw medepassagiers en meer kofferruimte voor iedereen.

 

Volkswagen T-Cross op stock bij Top Motors

Foto 1 / 1