Volkswagen

Zichtbaar dynamisch. Voelbaar Golf.

De Golf pakt uit met een dynamisch ontwerp: een ver naar beneden doorgetrokken neus, smalle ledmatrixkoplampen met vierogenstyling en het nieuw ontworpen Volkswagen-logo. Alles is consistent, harmonieus en perfect op elkaar afgestemd, zoals we al van meet af aan gewend zijn van de Golf. De nieuwe achterzijde wordt gedomineerd door de eveneens smalle achterlichten, waartussen het nieuwe Volkswagen-logo en het Golf-opschrift met rechte letters prijken. De uitlaatpijpen verdwijnen discreet onder de welgevormde achterdiffuser.

 

Volkswagen Golf: direct leverbare modellen bij Top Motors

Foto 1 / 1

Digitale interieurdroom

Bijzonder opvallend: de volledig digitale bestuurderspost met zijn grote panoramische schermoppervlak, bestaande uit het 25,4 cm (10 duim) grote Digital Cockpit-instrumentenbord en het 20,9 cm (8,25 duim) (*) grote aanraakscherm van het audiosysteem Composition Media. Dankzij de intuïtieve aanraakbediening kon een hele reeks schakelaars, knoppen en andere bedieningsorganen verdwijnen. De sfeerverlichting, met optioneel tot 32 verschillende kleuren, creëert een gepersonaliseerde lichtsfeer. Bij alle digitale innovaties werd natuurlijk het typische Golf-gevoel gerespecteerd.

(*) Optioneel ook met 25,4 cm (10 duim) groot aanraakscherm verkrijgbaar in combinatie met Ready 2 Discover en Discover Media. Met Discover Pro wordt het de Innovision Cockpit.

Innovision Cockpit - Helemaal op uw maat

 Uw Golf herkent u – en activeert volautomatisch en naargelang van de uitrusting uw persoonlijke bestuurdersprofiel (*): van stoelverstelling tot verlichting en klimaatregeling. U kunt eenvoudig uw favoriete instellingen aanpassen in de optionele Innovision Cockpit: met het 25,4 cm (10 duim) grote Digital Cockpit-instrumentenbord in combinatie met het 25,4 cm (10 duim) grote Discover Pro-navigatiesysteem. In de Digital Cockpit kunt u naast de klassieke functies, zoals toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller, ook andere nuttige informatie raadplegen. Zo kan de navigatiekaart bijvoorbeeld over het hele scherm worden uitgespreid. Het enorme scherm van het navigatiesysteem Discover Media of Discover Pro wordt gebruikt om vele functies weer te geven in aantrekkelijke graphics en animaties, zoals op uw smartphone. Het startscherm kunt u zelf personaliseren met foto's en uw favoriete functies.

(*) Na het instellen van uw Volkswagen ID en uw eerste aanmelding.

 

Boek hier een verkoopafspraak bij Top Motors

Foto 1 / 1