Ons aanbod

De nieuwe Volkswagen ID.7

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 tilt Volkswagen de prestaties van elektrische voertuigen naar nieuwe hoogten. De zuiver elektrische berline verenigt een groot rijbereik, een hoog laadvermogen, een royaal plaatsaanbod en een intuïtieve bediening om nieuwe premiumnormen te vestigen bij Volkswagen.
 

Meer info

ID7

De Volkswagen ID.3, hier ontstaat iets nieuws.

Met de ID.3 begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende rijprestaties gepaard met vooruitstrevend design en een rijbereik dat het dagelijkse gebruik dekt. Voor mensen die op zoek zijn naar verandering. De toekomst staat klaar. Stap in.

Meer info

De Volkswagen ID.4, Het beste van twee werelden

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 521 km. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. Wedden dat je niks anders meer wilt?

 

Meer info

De Volkswagen ID.5, elegante vorm van efficiëntie

Met de krachtige e-prestaties en een vloeiend silhouet, zet de nieuwe ID.5 een moderne symbiose van SUB en coupé neer. Up te daten 'over-the-air' en klaar om elektrische mobiliteit opnieuw te definiëren.

Lees meer

ID.3

Gif ID.3

  • Vanaf €35.650 incl. btw
ID.4

ID.4

  • Vanaf €47.280 incl. btw
Golf 8 PHEV

Golf 8 PHEV

  • Vanaf €39.849 incl. btw
Golf 8 GTE

Golf 8 GTE

  • Vanaf €42.950 incl. btw
Arteon

Arteon

  • Binnenkort in onze showroom
Arteon Shooting Brake

arteon shoot.

  • Binnenkort in onze showroom
Tiguan

Tiguan

  • Vanaf €41.070 incl. btw

Fiscale voordelen op elektrische wagens

Kent u de fiscale voordelen van elektrische wagens al? Sinds 1 januari 2020 zijn deze 100% fiscaal aftrekbaar. De oplaadkosten zijn eveneens 100% aftrekbaar. In Vlaanderen zijn elektrische wagens vrijgesteld van de verkeers- en inverkeerstelling belastingen.

Laadmogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten laadstations. Op onze pagina laadmogelijkheden geven we jullie meer uitleg over de soorten laadpalen.

Ga naar laadmogelijkheden