Stockcondities bij Škoda – Alles moet weg!

In juni loopt er een interessante stockactie bij Top Motors – Škoda op maar liefst vijf succesmodellen. Wedden dat er ook iets voor jou tussen zit? Contacteer ons vandaag nog en je vertrekt deze zomer met jouw nieuwe wagen op vakantie. Neem zeker een kijkje op onze stockwebsite. Let wel, de stockacties zijn nog niet verrekend in de prijzen. Neem dus zeker contact met ons op voor een offerte op maat.

Škoda FABIA

De gloednieuwe FABIA plaats de Škoda-designtaal weer een stap vooruit. In zijn verschijning is hij zelfverzekerd en toch benaderbaar. We hebben hem zo ontworpen dat je interessante details kan ontdekken, vanuit welke hoek je er ook naar kijkt. We zijn er trots op dat we het laagste weerstandscoëfficiënt in onze klasse hebben (van 0.28).

De ledkoplampen geven de gloednieuwe FABIA een gerichte look. Samen met het kenmerkende radiatorrooster en de inventief gevormde motorkap zijn ze er de oorzaak van dat de gloednieuwe FABIA zo succesvol verfijnde elegantie combineert met aantrekkelijke dynamiek. De actieve afsluitkleppen achter het radiatorrooster dragen bij aan de beste luchtweerstandcoëfficiënt in zijn klasse, met minder ritjes naar het benzinestation als resultaat.

Uit stock leverbaar - ontdek hier ons aanbod

fabia

Škoda SUPERB

De Škoda SUPERB steunt op de sensationele designtaal van de designstudio VisionC en brengt die taal van het tekenbord naar de productielijn. De SUPERB laat alle inzittenden, zowel voorin als achtering, ontspannen in een ongeëvenaard ruim interieur, het beste van zijn categorie!

Op het vlak van veiligheid aanvaardt de Škoda SuperB geen enkel compromis. Meer nog, hij is uitgerust met inspirerende veiligheidstechnologieën. In de Euro NCAP-crashtests werd hij bekroond met de maximale vijfsterrenscore, zo worden de hoge veiligheidsnormen van het volledig gamma nogmaals in de verf gezet.

Uit stock leverbaar - ontdek hier ons aanbod

Škoda KAMIQ

De KAMIQ is de perfecte wagen voor de stad, die de voordelen van een SUV in een opvallend Škoda-design met dynamische vormen en scherpe randen giet. Perfect voor mensen die hun eigen trends creëren in plaats van ze slaafs te volgen.

Kracht en moed komen steeds van binnenin. De KAMIQ is geen uitzondering op die regel, en kan schermen met een emotioneel geladen design voor het koetswerk en het interieur. De aantrekkelijke interieurergonomie blijft onberispelijk en de inzittenden worden omgeven door de fijnste materialen.

Uit stock leverbaar – ontdek hier ons aanbod

Škoda KAROQ

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe ŠkodaKAROQ klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan. De nieuwe KAROQ kan bijna elke wens die je hebt in vervulling laten gaan. Omring je met voorzieningen die elke rit zo leuk en comfortabel maken dat je niet meer uit de wagen wil stappen.

Grote variabiliteit met veel slimme details en veel ruimte voorin, op de stoelen van de tweede rij en zelfs in de kofferbak. Wat wil je nog meer?

 

Uit stock leverbaar – ontdek hier ons aanbod

Škoda KODIAQ

De nieuwe Škoda Kodiaq wordt gekenmerkt door zijn perfecte samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuuste uiterlijk, waardoor hij direct herkenbaar is. De zeven zitplaatsen en de grote bagageruimte zijn de opvallendste eigenschappen van het ruime interieur. Het spreek vanzelf dat er ruim plaats is voorin en op de stoelen van de tweede rij.

Je raakt zo gewend aan de hoogstaande geluidsisolatie en het veercomfort dat je nooit meer met minder genoegen wil nemen.

Uit stock leverbaar – ontdek hier ons aanbod