Škoda

De nieuwe designtaal van ŠKODA

De heldere geometrie, de opvallend gecontourde oppervlakken, de gebeitelde vormen, de puristische precisie en de elegante lijnen van de boeiende designtaal wekken de indruk dat de ŠKODA SUPERB uit één blok werd gehouwen. Het uiterst expressieve lijnenspel werd bovendien doorgetrokken in het interieur van de wagen.

Opvallend en krachtig

Nauwkeurig, authentiek, dynamisch - de neus van de ŠKODA SUPERB wordt gekenmerkt door een breed radiatorrooster met centraal geplaatst logo, een dynamische motorkap, vlijmscherpe brede koplampen en mistkoplampen.

Sterk en scherp

Scherp, expressief en ronduit indrukwekken - we gaven de achterkant van ons topmodel bredere ledachterlichten en een duidelijke lay-out. Breder, pittiger en zuiverder. De optionele sierstrip in chroom die de achterlichten met elkaar verbindt, zorgt voor een extra vleugje elegantie.

 

ŠKODA SUPERB - direct leverbare modellen bij Top Motors

 

Foto 1 / 1

Maximaal passagierscomfort

De ŠKODA laat alle inzittenden, zowel voorin als achterin, ontspannen in een ongeëvenaard ruim interieur, het beste van zijn categorie.

Verwarmbaar stuurwiel

Gedaan met ijskoude handen op winterse dagen dankzij de verwarmingsfunctie in het multifunctionele lederen s tuur. Deze functie wordt bediend via het infotainmentsysteem.

Dynamic Chassis Control (DCC)

De nieuwe SUPERB is voorzien van de optionele Dynamic Chassis Control (DCC) met Driving Mode Select. Met DCC kunnen bestuurders het rijgedrag van de wagen aan hun persoonlijke voorkeur aanpassen: Normal, Sport of Comfort – een à-la-carte afstelling van het onderstel.

Personalisering en dringing mode select

Dankzij de personaliseringsmodus kunnen verschillende bestuurders hun ‘eigen’ individuele instellingen oproepen zodra ze in de wagen stappen. De wagen herkent de verschillende bestuurders aan de sleutel die ze gebruiken om hem te ontgrendelen en past de instellingen aan het overeenkomstige opgeslagen profiel aan.

Elektrische kofferklep met virtueel kofferpedaal

De achterklep van de ŠKODA SUPERB laat zich als optie elektrisch openen en sluiten met behulp van een toets aan de bestuurderszetel, een toets op de afstandsbediening of een toets op de achterklep. De auto kan worden uitgerust met een optioneel virtueel pedaal voor een handenvrije opening en sluiten van de achterklep.

 

ŠKODA SUPERB - Bekijk hier de direct leverbare modellen op voorraad bij Top Motors

Foto 1 / 1

Krachtig en toch zuinig

De SUPERB is leverbaar met een nieuwe generatie van benzine- en dieselmotoren, geavanceerde krachtbronnen die zich ondanks hun vermogens tot 150 en 280 pk tevreden stellen met nauwelijks 5,0 tot 8,7l/100 km.

TDI-Dieselmotoren

Wie tienduizenden kilometers per jaar aflegt, weet hoe belangrijk een laag brandstofverbruik is. En dat is precies wat de TDI-motoren garanderen;

TSI-benzinemotoren

De TSI-motoren verzekeren een uitzonderlijk dynamisme, uitstekende prestaties en een uitzonderlijk stille werking.

Top Motors Kruishoutem ŠKODA

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem