Škoda

Snelle elegantie

De emotieve en dynamische uitstraling van de Škoda SCALA geeft deze vijfdeurs hatchback een sterke identiteit, die u nooit over het hoofd zit in de massa. Elke dag opnieuw kunt u genieten van het moderne, tijdloze ontwerp dat verder rijpt naarmate de jaren verstrijken.

Full led koplampen

De ŠKODA SCALA wordt standaard geleverd met ledkoplampen met dioden voor de dimlichten, de standlichten en de dagrijlichten. De geraffineerde ‘full led’-koplampen met drie kristallen ‘stenen’ en typische wimpers geven het geheel een nog fraaiere look. LED-technologie biedt tal van voordelen, waaronder de lange levensduur en het feit dat ze minder energie verbruiken.

Onmiskenbare signatuur

De nieuwe SCALA is de eerste productie-ŠKODA in Europa die het merklogo op de achterklep vervangt door de naam ‘ŠKODA’ in hoofdletters. Samen met het glas dat doorloopt over de achterklep en de achterlichten, maakt het de onmiskenbare look achteraan compleet.

Full led achterlichten

De SCALA wordt standaard geleverd met ledachterlichten met dioden voor de rem-, achter- en mistlichten. U kunt deze vervangen door een ‘full led’-versie waarbij de dioden alle taken vervullen. Deze oogt bovendien nog aantrekkelijker dankzij de dynamische richtingaanwijzers en achterlichten, die doorlopen op de achterklep.

Emotion-pakket

Zet het sportieve design van je auto extra in de verf met het Emotion-pakket. De stijlvolle zwarte koetswerkonderdelen, het grote glazen panoramadak, de verlengde achterruit en de ‘full led’-koplampen en -achterlichten maken jouw SCALA onmiddellijk herkenbaar.

 

ŠKODA SCALA - Ontdek hier onze voorraad met direct leverbare modellen

Foto 1 / 1

Toekomstige klassieker

Het interieur put inspiratie uit het dynamische koetswerkdesign. Het combineert de typische Škoda-ergonomie met een emotioneel geladen design met tal van elegante rondingen. De inzittenden worden omgeven door zachte materialen, het grootste scherm in deze klasse en een zee van ruimte in alle richtingen.

Vorm volgt functie

Het compleet nieuwe interieur van de ŠKODA SCALA sluit naadloos aan bij het koetswerkdesign en tilt het vakmanschap van de toekomstige compacte modellen naar een hoger niveau. Het ruime interieur wordt gedomineerd door een volledig hertekend instrumentenbord met zacht aanvoelend schuim en een vrijstaand scherm met een sierlijst en warm geperste afrwerking. De merktypische ergonomie blijft ongeëvenaard.

ŠKODA SCALA - op leverbaar uit voorraad bij Top Motors

Een nieuw perspectief

Wie plaatsneemt aan het stuur van de SCALA krijgt een heel nieuwe kijk op de notie ‘rijplezier’. U zit op comfortabele stoelen met een geraffineerde bekleding in Suedia-microvezel, kijkt uit over een multifunctioneel sportstuur en blijft op de hoogte van alle parameters via de personaliseerbare ‘Virtual Cockpit’. Bijkomende details, zoals informatie over parkeerplaatsen en weervoorspellingen voor uw route vindt u in het infotainmentsysteem, dat pal in uw gezichtsveld staat.

Jouw stijl, jouw SCALA

Nog een voordeel van het SCALA-interieur - behalve het emotieve design en de hoogwaardige materialen - is de brede waaier aan personaliseringsmogelijkheden. Maak je keuze uit de diverse stoelbekledingen en sierlijsten, aangevuld met bijpassende warm geperste details. De sfeerverlichting is verkrijgbaar in drie kleuren - wit, rood en koper - die bijdragen tot de behaaglijke sfeer in het interieur.

Verwarmbare interieurvoorzieningen

We denken het hele jaar door aan jouw comfort. In de winter is er niets aangenamer dan een verwarmbare voorruit, die ijs krabben overbodig maakt. En als je buiten moet zijn wanneer het koud is, kun je je nadien opwarmen aan het verwarmbare stuur en de optionele verwarmbare stoelen voor- en achteraan.

Foto 1 / 1

Een nieuwe referentie qua plaatsaanbod

De ŠKODA SCALA heeft de veelzijdigheid en ruimte om elke situatie in het leven naar zijn hand te zetten. Zo bied je moeiteloos het hoofd aan alles wat de toekomst nog in petto heeft.

Extra grote bagageruimte

De praktische en regelmatig gevormde bagageruimte met tal van bevestigingspunten heeft een royale inhoud van 467 liter. Wanneer de tweedelige rugleuning (60:40) van de achterbank wordt neergeklapt, stijgt dat volume bovendien tot een overvloedige 1.410 liter.

Interieur op gezinsformaat

In het interieur vindt het hele gezin een zee aan ruimte om comfortabel te reizen. Achter de comfortabele stoelen heb je 73 millimeter knieruimte. En met 982 millimeter hoofdruimte boven de achterbank, zullen zowel kinderen als volwassenen met plezier op de achterbank zitten, zelfs tijdens lange ritten.

Neerklapbare rugleuning voor de voorste passagiersstoel

Als optie kan de passagiersstoel vooraan worden uitgerust met een neerklapbare rugleuning, zodat je voorwerpen met een lengte tot 2.511 millimeter kunt vervoeren.

 

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt Škoda

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem