Škoda

De volledig nieuwe, nog ruimere OCTAVIA COMBI bedient het hele gezin op zijn wenken. In de 640 liter grote kofferruimte kunt u alles kwijt wat u nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de zee aan ruimte voor de inzittenden voor- en achterin.

ŠKODA OCTAVIA - direct leverbare modellen bij Top Motors

 

 

Knap design

De volledig nieuwe generatie van de OCTAVIA is groter en oogt dankzij zijn silhouet - dat veel weg heeft van een elegante coupé - emotioneler en dynamischer dan ooit tevoren. De hele wagen ademt zelfvertrouwen, tijdloosheid en kwaliteit en zal u dus perfect vertegenwoordigen, waar u ook heen rijdt.

Perfect evenwichtige proporties

Met zijn onberispelijke proporties en zuivere oppervlakken oogt de OCTAVIA stijlvol en sportief. Hij is langer en breder dan de vorige generatie en kan voortaan worden voorzien van velen tot 18”. Het nieuwe design draagt ook bij tot een uitmuntende stroomlijn. Met een luchtweerstandscoëfficiënt van 0.24 is de volledig nieuwe OCTAVIA een van de meest aerodynamische wagens in zijn segment.

Full-Ledmatrixkoplampen

De opvallende neus onderscheidt zich door een breed radiatorrooster, geflankeerd door smalle full-ledkoplampen. Hun grootste troef is hun matrixfunctie, die voorkomt dat andere weggebruikers verblind worden door afwisselend individuele ledsegmenten te ontsteken en te doven. Zo kunt u de krachtige grootlichten de hele tijd laten branden, zodat u perfect ziet wat er rond u gebeurt.

Full-ledachterlichten

De tweedelige full-ledachterlichten zijn aan de zijkanten getooid met kristalsegmenten. Ze beschikken over dynamische richtingaanwijzers die er niet alleen fantastisch uitzien, maar uw intenties om af te slaan ook duidelijker maken voor andere bestuurders.

Foto 1 / 1

Modern interieur

Welkom in de cockpit van de nieuwste generatie, die grenzen in deze klasse verlegt. Het head-updisplay, dat informatie op de voorruit projecteert, geeft u een nieuwe kijk op de wereld. U vindt alle belangrijke informatie op twee 10” schermen. De minimalistische lijnen en de sfeerverlichting vormen de finishing touch voor de elegante interieursfeer.

Alle belangrijke informatie in een oogopslag

Een primeur voor ŠKODA is het head-updisplay, dat uw huidige rijsnelheid, de navigatie-instructies en andere gegevens op de voorruit projecteert. De 10.25” grote Virtual Cockpit biedt vier verschillende lay-outs en meer gedetailleerde informatie en laat zich configureren om de gegevens van uw keuze weer te geven. Het infotainmentscherm, dat tot 10” groot kan zijn, staat comfortabel in het gezichtsveld van de bestuurder, beschikt over Apple CarPlay en Adroid Auto en geeft de recentste gegevens van de onlinediensten van ŠKODA Connect weer.

Rijgemak

De pook van de automatische DSG-transmissie maakt gebruik van shift-by-wiretechnologie en is dus niet langer mechanisch verbonden met de versnellingsbak. In plaats daarvan worden de schakelinstructies elektronisch doorgegeven. Dat betekent dat u kunt schakelen met de elegante pook en dat u de nieuwe elektromechanische parkeerrem met de een lichte aanraking kunt activeren.

Interieur van de nieuwste generatie

Het elegante en luchtige interieur met vloeiende accentlijnen is vervaardigd uit hoogwaardige extra zachte materialen. Verchroomde accenten sieren de middenconsole, de deurpanelen en de deurgrepen. Het nieuw ontworpen dashboard, dat werd opgesplitst in verscheidene horizontale lagen is bovenaan met stof of Suedia afgewerkt. De ledsfeerverlichting op het dashboard kan verscheidene kleurencombinaties aannemen en draagt zo bij tot de interieursfeer.

 

ŠKODA OCTAVIA: ontdek hier de stockwagens bij Top Motors

 

Foto 1 / 1

Om familie en werk te combineren

De volledig nieuwe, nog ruimere OCTAVIA biedt een antwoord op al uw zakelijke noden in de week en die van uw gezin in het weekend. In de grote 600 liter kofferruimte kunt u alles kwijt wat u nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de zee aan ruimte voor de inzittenden voor- en achterin.

Een nog ruimer interieur

In de volledig nieuwe OCTAVIA genieten passagiers van een onovertroffen ruimtegevoel in elke richting. Neem comfortabel plaats aan het stuur en geniet van nog meer hoofd-, schouder- en elleboogruimte. Ook achterin biedt de nieuwe generatie nog meer plaats: passagiers hebben er zoveel ruimte dat ze met gekruiste benen kunnen zitten.

Praktische compartimenten binnen handbereik

Het interieur van de volledig nieuwe OCTAVIA bevat tal van praktische opbergvakken, waaronder een vak voor 1.5-literflessen in de deuren, een grote Jumbo Box onder de armsteun en opbergvakken in de rugleuningen van de voorstoelen. Zo worden al die noodzakelijke kleine spullen van uw gezin elegant opgeborgen terwijl ze toch binnen handbereik blijven.

Zal alles passen?

Vanaf nu wel. Het koffervolume groeide met 10 liter tot een totaal van 600 liter, waardoor de nieuwe OCTAVIA al zijn rivalen het nakijken geeft. En door de rugleuningen van de achterbank neer te klappen kan dat volume nog worden uitgebreid tot een indrukwekkende 1.555 liter. Bij het inladen van de koffer plukt u de vruchten van zijn regelmatige vorm, de langere koffervloer en de talloze Simply Clever-details om uw bagage veilig op haar plaats te houden: vier haken, drie netten en opbergelementen met klittenband.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem