Škoda

Self-Assured from the front

De herziene koplampen en radiatorrooster stralen vertrouwen uit en laten er geen twijfel over bestaan dat ze getuige zijn van de komst van de ŠKODA KODIAQ. Het samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuust uiterlijk heeft een evenwichtig koetswerk voortgebracht.

Gespierde zijkant

Van opzij gezien zinspeelt de opvallend lange wielbasis op een ruim interieur. Korte overhangen, de zacht aflopende daklijn en de fijn gevormde zijdelingse karakterlijnen geven de indruk dat dit een grote SUV in beweging is, zelf als hij stilstaat.

Kenmerkende achterkant

De achterkant wordt gedomineerd door hooggeplaatste wigvormige achterlichten, waarvan de buitenste delen doorlopen tot aan de zijkanten van het koetswerk, en de kenmerkende uitgeschreven ŠKODA naam. De hoge achterbumper dwingt respect af, en vertelt iedereen luid en duidelijk met wie ze te maken hebben.

Een speels radiatorrooster

Het radiatorrooster van de nieuwe ŠKODA KODIAQ weerspiegelt de designidentiteit van het merk, vertaald in de taal van een sUV. Het verchroomde frame is trapeziumvormig, met 13 verticale dubbele lamellen.

Een kristallijn design

De full ledachterlichten staan in de kenmerkende C-vorm, waarmee de designintegriteit van het merk bevestigd wordt. In de buitenste delen van de achterverlichting is een duidelijke kristalstructuur verwerkt die van opzij zichtbaar is. De vorm van de achterlichten is zelfs aerodynamisch verfijnd om de luchtstroom rond de wagen te verbeteren.

 

ŠKODA KODIAQ - direct leverbare modellen bij Top Motors

Foto 1 / 1

Gezinsvriendelijk interieur

De zeven zitplaatsen en de grote bagageruimte zijn de opvallendste eigenschappen van het ruime interieur. Het spreekt vanzelf dat er ruim plaats is voorin en op de stoelen van de tweede rij.

Ruimte voor bestuurder en voorste passagier

Als je vooraan instapt, geeft het interieur je een warm welkom en wekt het heel natuurlijk een gevoel van veiligheid en robuustheid op. Het dashboard wordt gedomineerd door vier grote verticale luchtinlaten, een groot centraal infotainmentscherm, en een gedurfde sierlijst die het bovenste en onderste deel van het dashboard van elkaar scheidt. Het bovenste deel van het dashboard is nu versierd met sierstiksels die zich over de hele breedte van het interieur uitstrekken en de lijn in de portierpanelen oppakken.

Plaats voor kinderen

Je kinderen – klein of groot, met z’n tweeën of met z’n vijven – passen allemaal in de nieuwe KODIAQ. De SUV van ŠKODA is de ideale gezinswagen. Het spreekt vanzelf dat de buitenste zitplaatsen van de tweede rij voorzien zijn van ISOFIX-bevestigingspunten.

Plaats voor alles wat je mee moet nemen

Met de nieuwe KODIAQ hoef je je geen zorgen meer te maken dat je iets moet achterlaten. Het is eenvoudig – je kan er alles in kwijt wat je nodig hebt. De bagageruimte biedt plaats aan 835 liter in de basisconfiguratie met vijf zitplaatsen, oplopend tot 2065l als de achterstoelen neergeklapt zij.

Foto 1 / 1

Comfort dat een gewoonte wordt

Je raakt zo gewend aan de hoogstaande geluidsisolatie en het veercomfort dat je nooit meer met minder genoegen wil nemen.

Dynamic Chassis Control (DCC)

De nieuwe KODIAQ is voorzien van de optionele Dynamic Chassis Control (DCC) met Driving Mode Select. Met DCC kunnen bestuurders het rijgedrag van de wagen aan hun persoonlijke voorkeur aanpassen: Normal, Sport of Comfort – een à-la-carte afstelling van het onderstel.

ŠKODA KODIAQ - ontdek hier de direct leverbare modellen bij Top Motors

Automatische DSG Versnellingsbak

Automatisch schakelen is essentieel voor bedieningsgemak. De 7-traps DSG automatische versnellingsbak met dubbele koppeling is verkrijgbaar in combinatie met alle motoren. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om razendsnel soepel te schakelen, terwijl het brandstofverbruik laag blijft.

Virtual Cockpit

Een perfect overzicht wordt geboden door de virtual cockpit, die de specificaties van de boordcomputer kan weergeven in combinatie met andere informatie, zoals navigatie bijvoorbeeld. Je kan kiezen uit verschillende gespecialiseerde lay-outs, opnieuw ontworpen om ze mooier te maken, die bediend worden via de View-knop op het multifunctionele stuurwiel.

Airconditioning met drie zones

De airconditioning, in de versie met drie zones, garandeert een optimale binnentemperatuur. De bestuurder, voorste passagier en achterste passagiers kunnen allemaal de temperatuur in hun eigen zone regelen, zodat het hele gezin in alle comfort kan reizen.

 

Foto 1 / 1

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Tielt Škoda

Lammersakker 17, 8700 Tielt
Enkel onderhoud en services

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem