Škoda

Zelfverzekerde voorkant

De hooggeplaatste koplampen en radiatorrooster stralen vertrouwen uit en laten er geen twijfel over bestaan dat ze getuige zijn van de komst van de nieuwe ŠKODA KAROQ. Het samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuust uiterlijk heeft een evenwichtig koetswerk voortgebracht.

Kenmerkende achterkant

De achterzijde wordt gedomineerd door de kenmerkende ŠKODA-naam in letters en de wigvormige Top full-ledachterlichten, waarvan de buitenste delen doorlopen tot aan de flanken van het koetswerk. De hoge achterbumper dwingt respect af, en vertelt luid en duidelijk met wie ze te maken hebben.

Opvallend uitzicht

De optionele full-ledmatrixkoplampen bieden niet alleen een ongeëvenaard uitzicht, maar geven de wagen ook een hoogwaardige uitstraling. Ook de achterlichten maken gebruik van deze geavanceerde ledverlichtingstechnologie. In de buitenste delen  van de achterlichten is een duidelijke kristallijne structuur verwerkt die van opzij zichtbaar is.

Een warm welkom

Als je de deur opent, zie je een welkomstlogo op het asfalt geprojecteerd, dat je uitnodigt in een interieur dat verlicht wordt door sfeerverlichting met tien kleuren waaruit je kan kiezen. De sfeerverlichting wordt geactiveerd wanneer de buitenverlichting wordt ingeschakeld en is eenvoudig te bedienen via het infotainmentsysteem, zodat je de kleuren en intensiteit kan aanpassen aan jouw stemming.

Foto 1 / 1

Hoogwaardige comfortfuncties

De nieuwe KAROQ kan bijna elke wens die je hebt in vervulling laten gaan. Omring je met voorzieningen die elke rit zo leuk en comfortabel maken dat je niet meer uit de wagen wil stappen.

Virtual cockpit

Een perfect overzicht wordt geboden door de Virtual Cockpit, die de specificaties van de boordcomputer kan weergeven in combinatie met andere informatie, zoals navigatie bijvoorbeeld. Je kan kiezen uit vijf gespecialiseerde lay-outs die worden bediend via de View-toets op het multifunctioneel stuurwiel.

ŠKODA KAROQ - ontdek onze modellen op voorraad

Airconditioning met drie zones

De bestuurder, de passagier vooraan en de passagier achterin kunnen allemaal hun eigen temperatuur instellen met de Climatronic-airconditioning met drie zones. Zo kan het hele gezin in alle comfort reizen.

Automatische DSG Versnellingsbak

Automatisch schakelen is essentieel voor bedieningsgemak. De 7-traps DSG automatische versnellingsbak met dubbele koppeling kan gecombineerd worden met elk van de aangeboden motoren (behalve de 1.0 TSI-benzinemotor). Een belangrijk voordeel is de mogelijkheid om razendsnel soepel te schakelen, terwijl het brandstofverbruik laag blijft.

Dynamic Chassis Control (DCC)

De KAROQ is voorzien van de optionele Dynamic Chassis Control (DCC) met Driving Mode Select. Met DCC kunnen bestuurders het rijgedrag van de wagen aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen: Normal, Sport of Comfort – een à-la-carte afstemming van het onderstel.

Panoramisch elektrisch dak

Het tweedelige panoramisch dak van de KAROQ is elektrisch bedienbaar. Om een optimaal binnenklimaat te garanderen is het gemaakt van getint glas dat een verminderde licht-warmtetransmissie heeft. Bovendien kan een windscherm verlengd worden om lawaai te verminderen en de luchtstroom naar het interieur te leiden, zodat het comfort van de passagiers op geen enkele manier in het gedrang komt.

Foto 1 / 1

Plaats genoeg

Grote variabiliteit met veel slimme details en veel ruimte voorin, op de stoelen van de tweede rij en zelfs in de kofferbak. Wat wil je nog meer?

Je levensruimte

In de KAROQ is genoeg ruimte voor jou, voor je gezin en je bagage, voor je vrienden, hobby’s en sportactiviteiten, voor je werk, reizen en ontspanning – er is genoeg ruimte voor jou en je hele leven.

Plaats voor alles wat je mee moet nemen

Met de KAROQ hoef je je geen zorgen meer te maken dat je iets moet achterlaten. Het is eenvoudig – je kan er alles in kwijt wat je nodig hebt. De bagageruimte biedt plaats aan 521 liter in de basisconfiguratie van vijf zitplaatsen. De rugleuningen van de achterbank kunnen van de bagageruimte ontgrendeld worden om het bagageruim te vergroten tot 1.630 liter.

Talloze mogelijkheden

Onze missie is om je dagelijks leven met de KAROQ zo gemakkelijk mogelijk te maken – met het optionele VarioFlex-systeem om de achterbank te verplaatsen, in te klappen of te verwijderen kan je het interieur perfect aan je werkelijke ruimtelijke behoeften aanpassen en je KAROQ zelfs in een bestelwagen veranderen. De bagageruimte bedraagt met dit systeem 588 liter, oplopend tot 1.605 liter als de achterbank neergeklapt is (1.810 liter als de stoelen zijn verwijderd).

Het zal wel passen

VarioFlex-stoelen bieden de SUV-categorie een ongekende flexibiliteit. Je vindt altijd in een oogwenk de voor jou meest praktische configuratie, dankzij de manier waarop je de rugleuning schuin kan zetten, de buitenste zitplaatsen naar achteren en naar voren kan schuiven, alle rugleuningen en zitkussens kan neerklappen, en zelfs elk van de zitplaatsen helemaal kan verwijderen. Als de middelste rugleuning neergeklapt is, kan hij ook gebruikt worden als armleuning met een beker- en tablethouder. De middelste stoel kan zelfs worden verwijderd en de buitenste stoelen naar het midden verplaatst, zodat de passagiers van nog meer ruimte kunnen genieten.

 

ŠKODA KAROQ - Klik hier en ontdek onze voorraad met direct leverbare modellen

Foto 1 / 1

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem