Škoda

Zelfverzekerde voorkant

De hooggeplaatste koplampen en radiatorrooster stralen vertrouwen uit en laten er geen twijfel over bestaan dat ze getuige zijn van de komst van de nieuwe Skoda Karoq. Het samenspel van sierlijke lijnen, dynamische welvingen en robuust uiterlijk heeft een evenwichtig koetswerk voortgebracht.

Kenmerkende achterkant

De achterzijde wordt gedomineerd door de kenmerkende Skoda-naam in letters en de wigvormige Top full-ledachterlichten, waarvan de buitenste delen doorlopen tot aan de flanken van het koetswerk. De hoge achterbumper dwingt respect af, en vertelt iedereen luid en duidelijk met wie ze te maken hebben.

Stijlvol design

Een stoer gezicht, gespierde houding en dynamische verhoudingen in een compact pakket. Je ziet meteen dat de nieuwe Skoda Karoq klaar is om op te vallen en om elk avontuur met je aan te gaan. Kom hem ontdekken bij Top Motors!

Hoogwaardige comfortfuncties

De nieuwe KAROQ kan bijna elke wens die je hebt in vervulling laten gaan. Omring je met voorzieningen die elke rit zo leuk en comfortabel maken dat je niet meer uit de wagen wil stappen!

Plaats genoeg

Grote variabiliteit met veel slimme details en veel ruimte voorin, op de stoelen van de tweede rij en zelfs in de kofferbak. Wat wil je nog meer?