Škoda

De KAMIQ is de perfecte wagen voor de stad, die de voordelen van een sIV in een opvallend ŠKODA-design met dynamische vormen en scherpe randen giet. Perfect voor mensen die hun eigen trends creëren in plaats van ze slaafs te volgen.

 

ŠKODA KAMIQ - ontdek de direct leverbare modellen bij Top Motors

Bovenaanzicht

Omdat de KAMIQ een cross-over is, integreert hij het beste dat de SUV-wereld te bieden heeft met een compact formaat dat perfect is afgestemd op smalle stadsstraten. De hogere bodemvrijheid geeft je een beter zicht op de omgeving en vereenvoudigt de instap. Het robuuste design wordt bovendien aangevuld met beschermende addenda voor de bumpers en drempels. De KAMIQ ademt kracht en veiligheid, een gevoel dat je overal volgt.

Klaar voor de stadsjungle

Belangrijke uiterlijke kenmerken die de KAMIQ een krachtige en robuuste look verlenen, zijn de aanbouwelementen: de voorspoiler, de achterdiffuser en de extra drempellijsten (enkel voor het uitrustingsniveau Style). Op het uitrustingsniveau Active zijn de drempellijsten verkrijgbaar in een Black Grained-versie. Op de uitrustingsniveaus Ambition en Style (inclusief de drempellijsten hier) zijn ze verkrijgbaar in Platin Grey, met Black Grained als optie).

Full LED-koplampen met dynamische richtingaanwijzers vooraan

Het dashboard kan tegen meerprijs worden uitgerust met dubbele full led-koplampen met een gepolijst design en tal van voorzieningen. Het bovenste deel bestaat uit vier ‘stenen’ voor de dagrijlichten, die tevens dienst doen als spectaculaire dynamische richtingaanwijzers vooraan. Het onderste deel bevat de dim- en grootlichten, alsook de zij- hoek- en mistlichten. Innovatieve koplampen getooid met het typische kristalheldere design van ŠKODA geven de neus een unieke uitstraling.

Full LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers

De horizontaal gelijnde full led-achterlichten omvatten dynamische richtingaanwijzers, die geleidelijk aan oplichten van het midden tot de rand. De krachtige ledachterlichten zijn in het donker herkenbaar aan de bekende C-vormige signatuur van ŠKODA. Ze verhogen bovendien de veiligheid dankzij hun hoge reactievermogen. Elegante details zijn onder meer de kristalheldere structuur op de zijkant en de inscriptie ‘Škoda Crystal Lighting’ in de achterlichten.

Foto 1 / 1

Een interieur dat vertrouwen inboezemt

Kracht en moed komen steeds van binnenin. De KAMIQ is geen uitzondering op die regel en kan schermen met een emotioneel geladen design voor het koetswerk en het interieur. DE aantrekkelijke interieurergonomie blijft onberispelijk en de inzittenden worden omgeven door de fijnste materialen.

Form Follows Function

Het interieur van de ŠKODA KAMIQ weerspiegelt het koetswerkdesign en bepaalt nieuwe normen voor de afwerking van compacte automodellen. Het ruime interieur wordt gedomineerd door een elegant dashboard met een vrijstaand scherm en een zacht aanvoelend schuimoppervlak, versierd met sierelementen en reliëfelementen. ŠKODA’s typische ergonomie blijft ongeëvenaard.

ŠKODA KAMIQ - direct leverbaar bij Top Motors

Virtual Cockpit

Voor een perfect overzicht zorgt de Virtual Cockpit met een knap digitaal 10,25-duimscherm dat keuze biedt uit vijf weergavelay-outs, waaronder de sportweergave. De Virtual Cockpit geeft relevante voertuig- en rijgegevens, radiozenders, actieve rijhulpsystemen en navigatie-informatie weer.

Dynamic-Pack

Liever een sportievere stijl? Kies dan voor het Dynamic-pack, een optie voor de uitrustingsniveaus Ambition en Style, om je KAMIQ te voorzien van een stijlvol en sportief interieur. Het pack omvat met stof/Suedia beklede sportstoelen, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuurwiel, roestvrijstalen pedaalkappen, een zwarte dakhemel, speciale Dynamic-sierelementen en – op het uitrustingsniveau Ambition – sfeerverlichting

Gezinsgericht interieur

Het interieur biedt een zee van ruimte, zodat het hele gezin in alle comfort kan meerijden. Behalve een comfortabele bank beschikken de achterpassagiers ook over 73mm knieruimte. Met 1003 mm hoofdruimte is het zowel voor kinderen als voor volwassenen achterin zalig toeven, ook tijdens langere verplaatsingen. De praktische, regelmatig gevormde bagageruimte met tal van bevestigingspunten en -haken biedt een royaal volume van 400 liter. Door de 60/40-gedeelde rugleuning neer te klappen kan dat worden uitgebreid tot een overvloedige 1.395 liter.

Foto 1 / 1

Overlevingskit voor de stad.

Dag na dag overleven in de stad kan een hele uitdaging zijn. Om die uitdaging tot een goed einde te brengen, beschikt de KAMIQ over onze beste uitrusting voor de stadsjungle, zodat je elke uitdaging moeiteloos overwint.

Verwarmbare interieurvoorzieningen

We denken het hele jaar door aan jouw comfort. In de winter is er niets aangenamer dan een verwarmbare voorruit, die ijs krabben overbodig maakt. En als je toch buiten moet zijn wanneer het koud is, kan je je nadien opwarmen aan het verwarmbare stuur en de optionele verwarmbare stoelen voor- en achteraan.

 

Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel

De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar voor het ultieme gebruiksgemak aan het stuur. De stoel laat zich nauwkeurig regelen meet de toetsen, zodat elke bestuurder snel en moeiteloos een ideale rijhouding vindt.

Climatronic-Airco met twee zones

De Climatronic-airco laat je genieten van het comfort van een automatische temperatuurregeling in de auto. Het Climatronic-systeem heeft twee zones, zodat de bestuurder en de voorste passagier elk hun eigen temperatuur kunnen instellen. Een vochtigheidssensor beperkt het aandampen van de voorruit en bevordert het klimaatcomfort.

Panoramadak

Het grote optionele panoramadak met zonnescherm laat veel daglicht binnen in het interieur. Het glas is zwartgetint, zodat niet meer dan een comfortabele hoeveelheid licht en warmte wordt binnengelaten. Het blazen dak heeft een elektrisch verstelbaar zonnescherm dat – en dat is een echt innovatie – van achteren naar voren opengaat. Zo kunnen de achterpassagiers niet alleen genieten van een indrukwekkend uitzicht maar ook van meer hoofdruimte.

Kessy

Je hoeft niet langer je sleutel vast te nemen om je auto te openen of te vergrendelen. De KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) herkent de sleutel en het voertuig wordt automatisch ontgrendeld wanneer je de handgrepen van de deuren of achterklep bedient. De motor start met een druk op de knop.

 

Ontdek hier ons aanbod direct leverbare modellen

Foto 1 / 1

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem