Audi

Krachtig, progressief, efficiënt

De plug-inhybride-aandrijving van de Audi Q8 TFSI e belooft opwindend rijplezier aan het stuur. Dankzij recuperatie tijdens het rijden, kan het systeem elektrische energie recupereren.

Thuis opladen

Het standaard compact e-tron-laadsysteem beheert het laadproces thuis. Het bestaat uit een bedieningseenheid met een voertuigverbindingssnoer en twee verschillende netaansluitsnoeren (met huishoudelijke en industriële stekkers).

Foto 1 / 1

Openbaar opladen

Geniet van de voordelen van de e-tron-laadservice: meer dan 150.000 laadpunten in 25 Europese landen, individuele tarieven voor stadspendelaars en frequente reizigers, intelligente routegeleiding en een overzicht van al uw laadverrichtingen en facturen.

Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 60 TFSI e⁴ vertoont tal van sportieve kenmerken, zoals het S line-sportpakket. Andere standaarduitrustingselementen, zoals de HD Matrix-ledkoplampen en ledachterlichten of de rood gelakte remzadels, verlenen de wagen zijn progressieve look. De 19-inch lichtmetalen velgen in 5-spaken-aerodesign als standaard schitteren onder de Audi Q8 55 TFSI e². Beide uitvoeringen kunnen nog verder worden gepersonaliseerd met een massa andere uitrustingsopties.

Uitnodigend expressief

De Audi Q8 60 TFSI e⁴ verwelkomt zijn passagiers in een sportief standaardinterieur. Het interieur vertoont tal van interessante kenmerken, zoals verstelbare sportzetels, voorin in frequency Alcantara/leder-combinatie en met S-stempel in de rugleuningen.

 

Foto 1 / 1

Disclaimer

De CO2-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Q8 55 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,6–2,1 l/100km; gecombineerd stroomverbruik¹: 25,2–23,5 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 59-48 g/km.

Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 19- tot 23-inch velgen.

Q8 60 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,6–2,2 l/100km; gecombineerd stroomverbruik¹: 25,0–23,6 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 58-49 g/km.

Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.