fbpx
ID3 1 17resize
ID3 1 17resize

De ID.3, De toekomst staat klaar. Stap in. 

Met de ID.3 1ST begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende prestaties, baanbrekend design, een rijbereik dat ruimschoots volstaat voor dagelijks gebruik en een CO2-neutrale mobiliteit, allemaal in één pakket.

 

Wist u dat de ID.3, 

  • de buitenafmetingen heeft van een Golf
  • de punch van de Golf GTI
  • de draaicirkel van een Up!
  • de binnenruimte van een Passat
  • 1st edition een rijbereik heeft tot 420km (WLTP) (het rijbereik van de verschillende versies zal variëren tussen 330 en 550km)
  • Een jaar gratis stroom bij aanschaf van een ID.3 1st edition
  • CO2 neutraal geproduceerd wordt.

Interesse in de ID.3, laat hier uw gegevens na.

DSC05119resize
DSC05119resize

Een jaar gratis stroom?

Uw enthousiasme over de exclusieve special edition ID.3 1ST – en dus ook over de elektrische mobiliteit van morgen – verdient een beloning. Daarom kunt u een jaar lang gratis elektrisch tanken aan openbare laadstations die verbonden zijn met We Charge, tot een maximum van 2.000 kWh.

ID3 1 49rs
ID3 1 49rs

Op weg naar CO2 neutraal

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. Dat begint al bij de productie. Daarom produceert Volkswagen AG de ID.3 CO2- neutraal. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, wordt gecompenseerd met klimaatbeschermingsprojecten. Ook worden zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Het doel is zelfs om 97% van de accu te hergebruiken.

Meer info
ID3 1 72 Resize
ID3 1 72 Resize

Aan acceleratie geen gebrek.

De exclusieve speciale editie ID.3 1ST trekt vanuit stilstand in amper 7,3 seconden op van 0 tot 100 km/u1. Zonder schakelen, zonder vertraging. Alleen puur koppel. Vanaf de eerste meter. Zo bent u zelfs nog twee seconden sneller vertrokken dan met de sowieso al sportief afgestemde standaardversie.

Alle ID.3 1ST-modellen beschikken over een performance-upgrade waardoor ze ca. 2 seconden sneller optrekken en zo in 7,3 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u.

SOSAfspraak makenBel nuOpeningsurenEmail ons