Škoda

De gloednieuwe Škoda Elroq

Prikkel je nieuwsgierigheid met onze jongste telg. Gekleed in Modern Solid, met trotse Škoda-letters op de motorkap. Kijk in de betoverende ledmatrixogen, met een slankere bovenkant die naadloos overgaat in de vleugels. Zie het plezier in zijn vlakkere en bredere 'Tech-Deck'-gezicht, innovatief en toch vertrouwd.

Hou mij op de hoogte over de Škoda Elroq

 

 

Design is een cruciaal aspect van de merkidentiteit van Škoda en een belangrijke factor in ons succes. Het continu ontwikkelen van essentiële visuele elementen is uitdagend en opwindend. Daarom zijn mijn team en ik verheugd om de preview van ons allereerste Škoda-model te presenteren, dat elementen van de nieuwe Modern Solid-designtaal bevat, zoals het 'Tech-Deck' Face en een robuustere uitstraling. Bovendien is het de eerste auto in ons gamma met Škoda-letters op de motorkap. Onze gloednieuwe Elroq is absoluut een mijlpaal en een opvallende verschijning.


-   Oliver Stefani, Hoofd van Škoda Design   -

Tijdloze elegantie

Het minimalistische exterieur combineert robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, terwijl het een gevoel van veiligheid en kracht uitstraalt. Een royaal interieur verwelkomt je met uitzonderlijk veel comfort en functionaliteit.

Milieuvriendelijk en volledig elektrisch, met een elektromotor op de achteras voor achterwielaandrijving of twee elektromotoren voor versies met vierwielaandrijving, wordt de Elroq je avontuurlijke metgezel op al je reizen terwijl je de wereld verkent.

Met een lengte van ongeveer 4,50 meter, een vergelijkbare combinatie van compacte afmetingen en een ruim en zeer praktisch interieur wordt de Elroq de volledig elektrische opvolger van de Škoda Karoq. Hij zal het modellengamma van ons merk in het SUV-segment verder uitbreiden.

Hij volgt de nieuwe designsignatuur, dat betekent wat meer hoekige vormen, een nieuwe, scherpe lichtsignatuur met de naam Tech-Deck en een uitgepuurd interieur met gerecycleerde materialen.

Top Motors Kruisem Škoda

Hoogstraat 14, 9770 Kruishoutem

Top Motors Roeselare ŠKODA

Topweg 1, 8800 Roeselare

Top Motors Wevelgem ŠKODA

Kortrijkstraat 349, 8560 Wevelgem