Volkswagen

IQ Light - Nader in stralend licht

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.5 zich optioneel met een echt highlight: het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft.

Trekhaak - voor iedereen die iets in gang wil zetten

U wil onderweg van niets afzien? De optionele trekhaak, die met een druk op de knop elektrisch uitzwenkt, zorgt voor meer ruimte voor alles wat u door de dag helpt. Ontworpen voor lasten tot 750 kg (ongeremd) of tot 1.200 kg(*) (geremd), kunt u met uw ID.5 heel wat trekken, zoals een paardentrailer of een kajak. Als u de trekhaak niet nodig heeft, verdwijnt hij in een handomdraai onder de bumper.

(*) Bij een hellingsgraad van 8%.

Ontdek de ID.5 nu bij Top Motors - maak hier een afspraak

Foto 1 / 1

Sfeerverlichting - Licht voor bijna elke sfeer

Geef uw ID.5 meer persoonlijkheid. Kies hiervoor uit tien standaard kleuren (in optie zijn 30 kleuren mogelijk) en laat het interieur in een zacht licht baden. Zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

AR-head-up display - Toonaangevende navigatie

In de nieuwe ID.5 ziet u in één oogwenk wat belangrijk is. Het optionele Augmented-Reality-head-updisplay projecteert belangrijke informatie rechtstreeks in uw gezichtsveld op de voorruit. Dankzij de Augmented Reality-technologie ziet u de navigatie-informatie over de rijweg precies daar waar u langsrijdt of moet afslaan. Zo bereikt u ontspannen uw bestemming zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden.

Zeg ‘Hello’ tegen uw ID.5

Houd uw blik op de baan gericht en rijd heel eenvoudig met behulp van de intuïtieve spraakbediening: bedien zo het audiosysteem, het optionele navigatiesysteem of uw telefoon. Zeg gewoon "Hello ID." - en het systeem begrijpt u. Zodra u de spraakbediening gebruikt, reageert ID. Light op uw stem. Met behulp van ID. Light communiceert uw ID.5 ook visueel mee en helpt hij u samen met het navigatiesysteem om op een ontspannen manier aan het verkeer deel te nemen. De auto begroet u en vertaalt instructies van uw infotainment- en rijhulpsystemen in lichtsignalen, die u ontspannen door het verkeer leiden. En wanneer u uitstapt, neemt de ID.5 afscheid met een lichtsignaal van het ID. Light-systeem.

Muziekstreaming volledig geïntegreerd

Gebruikt u Apple Music? Dan geniet u in de nieuwe ID.5 gewoon van uw favoriete muziek rechtstreeks via het veelzijdige, optionele navigatiesysteem Discover Pro, zonder tussenstappen, via smartphone of tablet. De app downloaden en inloggen met uw toegangsgegevens volstaat om via het display van het navigatiesysteem rechtstreeks toegang te krijgen tot uw Apple Music-account en miljoenen nummers, exclusieve content of de nieuwste podcasts te streamen.

Foto 1 / 1