De nieuwe Caddy. Klaar voor het onverwachte

 

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de nieuwe Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit1 en een toekomstgericht infotainmentsysteem met uitbreiding naar de Innovision Cockpit2 met mobiele onlinediensten. Daarnaast blijft de nieuwe Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel en praktisch – zodat hij klaar is voor alles wat op hem afkomt.

Verbonden met uw auto

Ook in het interieur van de nieuwe Caddy is de digitale vooruitgang duidelijk zichtbaar – en daarbij werden alle grenzen gesloopt.

De innerlijke waarden tellen

Het interieur van de nieuwe Caddy werd volledig vernieuwd en scoort door zijn flexibiliteit en comfort

Uw vriend en helper

De rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy zijn bijna zoals goede vrienden: ze vergemakkelijken het leven en kunnen ondersteunen wanneer het hoognodig is

De inwendige aandrijving

De vier krachtige verbrandingsmotoren van de nieuwe Caddy behoren tot de efficiëntste en zuinigste TSI- en TDI-motoren die ooit in een voertuig van deze klasse werden ingebouwd.

Mag het iets meer zijn?

 

Kent u het? U zit in de auto en stelt vast dat iets meer functionaliteit uw leven iets gemakkelijker zou maken? Geen probleem. Via de In-Car Shop kunt u in real time geselecteerde systemen upgraden of bijkomende datapacks voor Streaming & Internet boeken.