Audi
Top Motors Audi A3

Dag 1/7 : Een bijzondere reis

Onze nieuwe Audi A3 Sportback heeft wel een bijzondere reis achter de rug.

Martijn belde ons:

“Hey, Top Motors, Covid 19 heeft mij wat werk afgenomen en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn carrière nog wat beter te documenteren. Mag ik eens een Audi A3 voor een week?”

“Een week? Dat is toch wel heel lang”

“Ja, maar wacht! Ik vertel je waar ik naartoe ga en wat ik zal doen.”

Tien dagen later vertrok Martijn voor een week met onze Audi A3. Om terug te keren met enkele pareltjes en met één absoluut schitterend eindstuk. Je ontdekt dit in de komende dagen.

Dag 2/7: de startlocatie

De reis vertrok vanuit Waregem, bij garage Vergotte. Martijn had al wat connecties bij de Waregemse VW-Audi dealer en klopte er logischerwijze aan met zijn vraag.

In juni 2020 bezegelden Top Motors en garage Vergotte een overeenkomst waarbij Top Motors het werkgebied uitbreidde met een vestiging in één van de meest ondernemende steden van West-Vlaanderen. Garage Vergotte werd heel graag opgenomen in de familie.

Deze versterking liet toe om een Audi A3 één volle week aan Martijn uit te lenen, zonder daarvoor de vele aanvragen voor testritten te moeten inperken. Schaalvergroting, heet dit.
Martijn en zijn ploeg vertrokken met een volgeladen wagen, klaar om prachtige beelden te schieten.

Top Motors Audi A3
Top Motors Audi A3

Dag 3/7: De fotograaf

Martijn had al enkele knappe fotoreportages achter de rug.

Bij de lancering van de Audi A8 had Tony op hem beroep gedaan, met heel wat mooie herinneringen als gevolg. Je vindt er enkele exemplaren van terug op zijn website www.martijnvandenbulcke.be.

Met de sportieve looks van de Audi A3 had Martijn een bestemming in gedachten, waar de wagen perfect zou matchen met het landschap.

Dag 4/7: bochtenwerk

De Audi A3 Sportback is een op-en-top Audi.

Sportief, comfortabel, sober, elegant en slim gemotoriseerd.

We beschikken over alle motorisaties als testwagen, in al onze vestigingen
(Top Motors Wevelgem, Top Motors Roeselare, Vergotte Waregem, Vanhoonacker Oudenaarde)

Top Motors Audi A3
Top Motors Audi A3

Dag 5/7: op reis

Met deze vijfde foto wordt het stilaan duidelijker in welk gebied Martijn de Audi A3 sportback meenam. De snowboard en de ski’s, mooi vastgeklemd op de originele Audi dakdragers, kwamen er jammer genoeg niet aan te pas. Daarvoor was het nog net iets te zomers weer.

De Audi A3 startte het compacte premiumsegment in 1996. Van zijn cockpit tot zijn lichtsignatuur en infotainment, de nieuwe Audi A3 Sportback is gedigitaliseerd. Met zijn progressieve stuurinrichting, adaptieve ophanging en krachtige motoren bewijst de compacte vijfdeurs dat hij er niet alleen sportief uitziet, maar dat hij zich ook dynamisch gedraagt op de weg. Met steun van innovatieve rijhulpsystemen staan geëlektrificeerde aandrijflijnen in voor een grote efficiëntie.

Dag 6/7: De bestemming

Met deze foto is het wel duidelijk waar onze A3 Sportback op vakantie geweest is. De prachtige Italiaanse Dolomieten :-)

Top Motors Audi A3

Dag 7/7: Terug naar huis

Martijn bedankte voor de week Audi A3 met een geweldig mooie video.

Geniet ervan!

Meer zien van Martijns werk?: klik hier

Meer weten over de Audi A3 Sportback? Neem contact, boek je testrit en kom langs: