Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Gamma - Commerce

Amarok

De nieuwe Amarok is aangekomen en heeft een duidelijke boodschap voor zijn bestuurders: hij is klaar om elke weg te overwinnen. 

 

ID. Buzz Cargo

Wat verwacht u van een hedendaagse commerciële alleskunner? Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik. 

Caddy Cargo

In de Caddy Cargo steekt meer dan op het eerste gezicht lijkt: tot 723 kg1 vervoert hij zonder morren, 100 kg daarvan zelfs op zijn dak.

 

Transporter 6.1

Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek.

Crafter Bestelwagen

Met talrijke opbergvakken, optionele geveerde ergoComfortstoelen en indien gewenst verwarmd multifunctioneel lederen stuur is de Crafter op alle zaken voorbereid.

Gamma : Life

Caddy California

Het interieur van de Caddy California werd volledig nieuw ontworpen en verregaand gedigitaliseerd. Voor het eerst is deze mini-camper nu optioneel ook verkrijgbaar met de digitale instrumenten van de Digital Cockpit.

Grand California

Sommigen noemen het 'reiszin', anderen 'drang naar avontuur'. Maar welke naam u er ook op kleeft, samen met de Volkswagen Grand California stilt u uw honger naar onbekende plaatsen en naar een grote onafhankelijkheid.

Caddy Crew

Behalve met zijn nieuwe, moderne design overtuigt dit model met zijn innovatieve en vooruitstrevende rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit en een toekomstgericht infotainmentsysteem.

ID.Buzz

 

Dit is de eerste generatie van een nieuw type mobiliteit bij Volkswagen Commercial Vehicles. Een eerbetoon aan een icoon. Het allereerste ID.-voertuig van Volkswagen Commercial Vehicles dat volledig elektrisch wordt aangedreven.

California Transporter

Het interieur van de Caddy werd vernieuwd en scoort door zijn flexibiliteit en comfort. Het comfortniveau voor de inzittenden wordt verzorgd door de met een AGR-kwaliteitskeurmerk bekroonde ergoComfort-stoelen.

Multivan T7

Ervaar meer rijcomfort, meer premium gevoel, meer connectiviteit, meer design en meer multifunctionaliteit. Overtuig uzelf.